Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Ons assortiment

Kaashandel Nell heeft een uitgebreid assortiment aan kazen. Van heerlijke Hollandse kaas tot buitenlandse speciaalkazen. We helpen je graag aan het lekkerste stuk kaas. Neem contact met ons op. Dan lopen we samen met jou ons heerlijke assortiment door!

Hollandse kaas

Goudse kazen, Noord-Hollandse kazen, te veel om op te noemen! Al onze Hollandse kazen komen uit onze eigen opleg, zijn natuurgerijpt en worden ambachtelijk onderhouden.

Speciale Hollandse kaas

Heerlijke Hollandse kazen met verschillende kruiden. Van mosterdkazen tot pestokazen en van walnotenkazen tot tuinkruidenkazen.

Boerenkaas en Boerderijkaas

Boerenkaas en Boerderijkaas worden op de boerderij gemaakt. Waar boerenkaas op een traditionele en gecontroleerde wijze wordt gemaakt, wordt boerderijkaas gemaakt met kort verhitte melk.

Buitenlandse kaas

Een heerlijke brie uit Frankrijk of een Parmezaanse kaas uit Italië. Ook voor de lekkerste buitenlandse kaas ben je bij ons aan het juiste adres.

Roomboter & andere room­producten

Speciaal voor onze klanten bieden wij ook heerlijke roomproducten aan, zoals crème fraîche, mascarpone, kookroom en ricotta.

Voorgesneden plakken kaas

De rijpingstijd van onze voorgesneden plakken kaas ligt tussen de 4 weken tot ruim één jaar. Onze voorgesneden plakken kaas zijn ideaal voor restaurants en andere horecagelegenheden.

Geraspte kaas

Wij hebben een uitgebreid geraspte kaas assortiment. Cheddar, Goudse kaas (van jong tot oud), mozzarella, Parmezaan en Edam.

Ambachtelijk gerijpte kaas, betrokken en persoonlijke service!

Lekker ambachtelijk en persoonlijk

Wil je kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan heerlijke kazen, ben je op zoek naar een echte kaasboer, met ambachtelijke kennis en zie je een persoonlijk en betrokken samenwerking als een plus? Neem dan eens contact op voor een goed gesprek en de mogelijkheden.

Copyright © Kaashandel Nell V.O.F. | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud