Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Ambachtelijk familiebedrijf
sinds 1935

Kaashandel Nell is een zogenaamde “one-stop-shop” voor kaas. Van opslag tot distributie, het gehele proces wordt uitgevoerd en/of ondersteund door het team van Kaashandel Nell. Kaashandel Nell rijpt de kazen nog op de ambachtelijk manier. Honderden rijen van planken met allerlei verschillende kazen springen in het oog. De liefde voor het ambacht en de persoonlijke en betrokken manier van samenwerken maakt Kaashandel Nell uniek. 

Een stukje geschiedenis

Kaashandel Nell is een 3e generatie familiebedrijf dat al bestaat sinds 1935 en wordt nu gezien als een middelgrote kaashandel. Vader Arie en de zoons Bart en Eric runnen het bedrijf. Dit drietal wordt ondersteund door een paar vaste chauffeurs. Het kleine team van Kaashandel Nell zorgt  voor de “korte lijntjes”, die zeer gewaardeerd worden door de klanten van het bedrijf. Bekende gezichten, kennis van de klant en beide partijen leren elkaar goed kennen. Deze persoonlijke werkwijze maakt het bedrijf uniek, net als de ambachtelijke werkwijze, waar Kaashandel Nell zich aan vasthoudt sinds 1935.

Ambachtelijk gerijpt

Persoonlijke service

Unieke smaakbeleving

Familiebedrijf sinds 1935

Onze kazen

De kazen van Kaashandel Nell worden door boeren in de regio geproduceerd en door fabrieken uit Noord-Holland geleverd. De kazen worden daarna ambachtelijk gerijpt en onderhouden. Door deze vorm van natuurrijping krijgt elke kaas zijn unieke en intense smaakbeleving mee, heerlijk! En doordat elke kaas door de handen van de ambachtslieden van Kaashandel Nell gaan, weten zij precies hoe het er met elke kaas voorstaat. 

Om de beste kazen te garanderen werken wij volgens de regels en normen van het HACCP en staan wij onder controle van het COKZ.

Samenwerken met Kaashandel Nell

Wil je niet bekend staan als een ordernummer, maar zoek je een betrokken en ambachtelijke partner die jou de lekkerste kaas levert? Neem dan contact op met Vader Arie of de zoons Bart en Eric. Ze vertellen je graag alles over de werkwijze en voordelen van een samenwerking met Kaashandel Nell.

Ambachtelijk gerijpte kaas, betrokken en persoonlijke service!

Lekker ambachtelijk en persoonlijk

Wil je kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan heerlijke kazen, ben je op zoek naar een echte kaasboer, met ambachtelijke kennis en zie je een persoonlijk en betrokken samenwerking als een plus? Neem dan eens contact op voor een goed gesprek en de mogelijkheden.

Copyright © Kaashandel Nell V.O.F. | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud