Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Vanuit onze opslag snijdt en verpakt Kaashandel Nell ambachtelijk gerijpte kazen. Op aanvraag zorgen we voor de juiste hoeveelheid kaas, op het juiste gewicht en grootte en we zorgen ook voor goede verpakking van de kazen. De distributie pakt Kaashandel Nell ook op en we zorgen voor een snellere levering op locatie, zodat je snel de gewenste kaas op voorraad hebt!
Meer weten over de mogelijkheden?

Waarom samenwerken met Kaashandel Nell?

Kennis van het ambacht

Kaashandel Nell bestaat sinds 1935 en de kennis van het vak is sindsdien overgedragen van vader op zoon, tot aan de 3e generatie alweer. Ambachtslieden pur sang.

Korte lijntjes

Kaashandel Nell werkt met korte en persoonlijke lijntjes. Je werkt samen met dezelfde mensen die weten wat jij wilt en wat er in de samenwerking speelt. Je bent geen nummertje.

Maatwerk

Een samenwerking op basis van de wensen van de klant. We hanteren richtlijnen, maar over het algemeen stemmen we onze diensten en services af op de behoeften van de klant.

Dé one-stop-shop voor al je kaas

We rijpen, onderhouden, coaten, versnijden en leveren onze kaas zelf. Kaashandel Nell staat garant voor de heerlijkste kaas en de meest betrokken service die je kunt wensen. We doen alles op maat, denken met je mee en staan voor je klaar. Onze klantenkring is door heel Nederland te vinden en bestaat vooral uit een mooie mix van horeca en detailhandelaren.

Zoek je ook een betrouwbare en transparante partner met passie voor- en kennis van het vak? Dan zit je bij ons aan het goede adres.

Ambachtelijk gerijpte kaas, betrokken en persoonlijke service!

Altijd de lekkerste kazen in huis? 

Neem dan contact op met Kaashandel Nell.
De ambachtelijke kaasboer uit Woerden.

Copyright © Kaashandel Nell V.O.F. | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud