Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Interview met Chris Mynott

Chris Mynott, restauranteigenaar van de Zakkendrager vertelt over de samenwerking met Kaashandel Nell. Lees het leuke interview hier.

In de binnenstad van Utrecht staat het sfeervolle en gezellige restaurant de Zakkendrager. De zakkendrager staat bekend om een heerlijk en uitgebreid Frans/Mediterraan menu. Wat het restaurant extra bijzonder maakt is de prachtige monumentale boom in de prachtige binnentuin van de Zakkendrager.

Eigenaar Chris Mynott, voorheen chef-kok in landen als Griekenland en Australië, kwam in 1999 naar Nederland en werd in 2003 eigenaar van het restaurant waar momenteel 110 zitplaatsen aangeboden worden. Kwaliteit, lekker eten en gezelligheid staan centraal in de klantbeleving bij de Zakkendrager

Sinds 2017 werken Chris en Kaashandel Nell samen. Een samenwerking waar Chris erg blij mee is en ook eentje die hij zijn concullega’s kan aanraden. De samenwerking is tot stand gekomen door een zoektocht van Chris, waarbij hij op zoek was naar een partner die prijstechnisch aantrekkelijk was en een breed assortiment kaas bood. In Kaashandel Nell vond hij deze eigenschappen. Hij benoemt daarbij de unieke eigenschap van zijn kaasleverancier; “ze bewegen ook mee met prijsdalingen in de markt, en dat is waardevol.”

Al snel kwam Chris erachter dat de samenwerking met Nell meer voordelen met zich meebracht. “De persoonlijke touch van Kaashandel Nell is erg fijn”, zo gaat Chris verder over de samenwerking, Zo is er tijdens de levering, die Bart en zijn collega’s bij Nell zelf in beheer hebben, altijd ruimte voor een kop koffie en een korte blik op de toekomst.

“Hiermee krijg ik waardevolle inzichten in de markt en kan ik goed inspelen op aankomende prijsschommelingen”. Als eigenaar van een restaurant zijn dit natuurlijk interessante kansen om te besparen op kosten. 

“Het is een ideaal bedrijf om mee samen te werken” zegt Chris. Ook zijn chef-kok heeft niets dan lof voor de kaashandel. “Tot nu toe niets dan lof en geen enkele klacht over Nell; dat maakt mijn werk weer wat makkelijker”.

Het is een ideaal bedrijf om mee samen te werken!

Naast het leveren van de kaas, zorgt Kaashandel Nell voor het sealen en verpakken van de kaas. Het assortiment dat Boerdereike afneemt bestaat uit jonge tot overrijpe kaas.

Al met al een geslaagde samenwerking. “Ik merk dat ik Kaashandel Nell snel aanbeveel als mijn netwerk op zoek is naar een leverancier van kwalitatief goede en lekkere kaas”, aldus Glenn. Een duidelijke aanwijzing dat Glenn tevreden is en de kazen in de smaak vallen.

Copyright © Kaashandel Nell V.O.F. | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud