Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Interview met Glenn van den Hurk

Glenn van den Hurk is eigenaar van boerderijwinkel ’t Boerdereike. In een interview vertelt hij meer over de samenwerking met Kaashandel Nell.

Woon je in Eindhoven, dan ga je voor verse groente, fruit, eieren en kaas naar de landwinkel Boerdereike van Glenn van den Hurk. Vroeger lag deze gezellige boerderijwinkel midden in het weiland en werd deze nog gerund door de vader van Glenn. Nu staat de boerderijwinkel midden in de woonwijk. Deze verandering heeft echter niets gekort op de kwaliteit en smaak van de landelijke producten en de gezelligheid van de mensen. “We hebben echt een mooi en gezellig plekje in de wijk nu.”

De boerderijwinkel van Glenn vindt aftrek bij de mensen die op zoek zijn naar kwalitatief goede producten en een persoonlijke touch. “We doen alles wat rustiger en persoonlijker dan bij de supermarkt, en je merkt het verschil in kwaliteit van onze producten”.

Voor de lekkerste, ambachtelijke kazen werkt Boerdereike samen met Kaashandel Nell. Acht jaar geleden begon de samenwerking en in die tijd hebben de twee partijen elkaar goed gevonden. Zowel Glenn als Bart van Kaashandel Nell zijn beide jonge, energieke ondernemers met een liefde voor landelijke producten.

De kazen zijn van goede kwaliteit. “Ik heb een voorkeur voor ambachtelijke gerijpte kaas, nog lekker op de ouderwetse manier”, vertelt Glenn. “Dat merk je gewoon in de smaak”. Ook de communicatie loopt goed tussen de twee partijen en ze hebben de samenwerking zoveel mogelijk gestandaardiseerd, zonder het persoonlijke contact te verliezen. De wekelijkse belcontacten en leveringsmomenten helpen om de samenwerking persoonlijk te houden en als er vragen zijn, dan wordt er snel gereageerd geeft Glenn aan.

Ik heb een voorkeur voor ambachtelijke gerijpte kaas, nog lekker op de ouderwetse manier”, vertelt Glenn. “Dat merk je gewoon in de smaak”.

Naast het leveren van de kaas, zorgt Kaashandel Nell voor het sealen en verpakken van de kaas. Het assortiment dat Boerdereike afneemt bestaat uit jonge tot overrijpe kaas.

Al met al een geslaagde samenwerking. “Ik merk dat ik Kaashandel Nell snel aanbeveel als mijn netwerk op zoek is naar een leverancier van kwalitatief goede en lekkere kaas”, aldus Glenn. Een duidelijke aanwijzing dat Glenn tevreden is en de kazen in de smaak vallen.

Copyright © Kaashandel Nell V.O.F. | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud