Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Interview met Koen Voeten

Koen Voeten, franchisemanager van De Pannekoekenbakker vertelt over de samenwerking met Kaashandel Nell. Lees het interview hier.

In Oudheusden staat het hoofdkantoor van De Pannekoekenbakker Franchise B.V.

In december 2023 bestaat De Pannekoekenbakker 40 jaar. Met 15 pannenkoekenrestaurants in Nederland, vooral onder en rond de grote rivieren, onderscheiden zij zich door hun speciale pannenkoeken in het assortiment. Vanuit het kantoor in Oudheusden regelt Koen Voeten, franchisemanager van De Pannekoekenbakker verschillende zaken, waaronder de afspraken met hun kaasleverancier Kaashandel Nell.

De samenwerking met Kaashandel Nell dateert al voor de intrede van Koen bij De Pannekoekenbakker. De samenwerking startte zo’n 15 jaar geleden door een tip van een Tilburgse ondernemer. Een tip die goed is uitgepakt, want Koen heeft niets dan lovende woorden over de samenwerking. “Bij ons staat kwaliteit voorop en dat vinden we terug bij Kaashandel Nell”. Maar dat is niet alles volgens Koen. “Ik ben echt te spreken over de samenwerking; de kwaliteit is top, de prijzen zijn eerlijk, de communicatie is transparant en duidelijk, ze reageren snel en ze zijn flexibel”. Maar het allerbelangrijkste is dat ook de 15 ondernemers van De Pannekoekenbakker zeer tevreden zijn.

De Pannekoekenbakker neemt een vast assortiment aan kaas af. De Pannekoekenbakker gebruikt veel kaas op de pannenkoeken, dus deze moet van goede kwaliteit zijn. Het assortiment is hier goed op afgesteld. Per vestiging wisselt het wat, maar in feite zijn er vaste afspraken en vaste leveringen. In de bijna 10 jaar dat Koen in Oudheusden werkzaam is, blijven de berichten vanuit de vestigingen positief over Kaasleverancier Nell. De kwaliteit is goed, de smaak is goed en de kaas bakt zelfs lekker weg, en dat laatste is ook een prettige plus als pannenkoekenbakker zijnde.

Een van de grootste pluspunten van Nell is de eerlijke prijs

“Een van de grootste pluspunten van Nell is de eerlijke prijs”, geeft Koen aan. Hij vertelt dat Kaashandel Nell transparant is over de prijsstelling. Gaat de markt omhoog, dan krijgt hij een belletje van Bart met een heads-up over de aankomende prijsstijging. Maar ook als de marktprijzen dalen, dan daalt Kaashandel Nell mee. 

Kortom: voor De Pannekoekenbakker is de samenwerking echt prima! Qua samenwerking, qua kwaliteit en qua smaak. “Niets aan veranderen!”

Copyright © Kaashandel Nell V.O.F. | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud